Rólunk

Rólunk

A Csorvási Építőmester Bt száz százalékban magyar tulajdonban 1993 óta folyamatosan működő és fejlődő építőipari és fafeldolgozó vállalkozás.

A cég megbízhatóságának alapját a cégvezetés és a beosztott munkatársak sokéves tapasztalata, szakmai elkötelezettsége, a cég és a mindenkori megrendelőink felé tanúsított lojalitása képezi.

Fő tevékenységeink az építőipari generálkivitelezés, épületfelújítás. Megrendelőink elsősorban a környező települések önkormányzatai valamint azok intézményei és részben a versenyszféra valamint a lakosság.

Emellett 2010-óta rönkhámozással, furnérlemez gyártással is foglalkozunk.

Az itt gyártott végterméket -csomagolási segédanyag- a belföldi értékesítés mellett exportáljuk Ausztriába, Svájcba, Szlovéniába, Horvátországba, Csehországba és Szlovákiába.

Cégünk fontosnak tartja a munkatársak szakmai fejlődését és a tevékenységeinkhez köthető technológiai újdonságok figyelését, alkalmazását, valamint a minőségi és hatékony munkavégzéshez elengedhetetlenül fontos technológiai -és eszközbeszerzések biztosítását. Így tudjuk garantálni megrendelőink megelégedését.

Vállalkozásunk pénzügyi gazdálkodását mindig a visszafogottság, fegyelmezettség jellemezte, amelyen a jövőben sem kívánunk változtatni.

Ez a magatartás az egyik fontos záloga a cég stabilitásának.

Elérhetőség

Keressen minket elérhetőségeinken vagy írjon a kapcsolat aloldalon található űrlapunkon.

Tevékenységeink

Építőipari generálkivitelezés

Épületek felújítása

 

Új épületek létrehozása

Teljeskörű gépi földmunkavégzés

Építőipari hulladék újrahasznosítása

Furnérlemez gyártás